Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Tratamente

Blefaroplastie
Blefaroplastia este o intervenție chirurgicală care poate îmbunătăți aspectul ochilor prin îndepărtarea excesului de piele, de grăsime sau de mușchi de pe pleoapele superioare și/sau inferioare.
Află mai multe
Lifting facial
Liftingul facial este un tratament chirurgical sau nechirurgical care ajută la îmbunătățirea aspectului feței prin reducerea ridurilor, îndepărtarea excesului de piele și îmbunătățirea conturului facial.
Află mai multe
Transplant grăsime
Transferul de grăsime, cunoscut și sub numele de lipofilling, este o procedură chirurgicală estetică care implică prelevarea de grăsime de la un pacient și transferarea acesteia într-o altă zonă a corpului unde este necesară umplerea sau remodelarea.
Află mai multe
Liplift
Liplift este o procedură chirurgicală pentru a remodela buzele prin îndepărtarea excesului de piele din zona superioară a buzei și/sau creșterea distanței dintre buza superioară și baza nasului.
Află mai multe
Mastopexie
Mastopexia poate fi o soluție pentru persoanele care doresc să își îmbunătățească aspectul fizic și să obțină un sân ferm și ridicat.
Află mai multe
Augmentare sâni
Augmentarea sânilor este o procedură chirurgicală în care se utilizează implanturi mamare pentru a mări dimensiunea și forma sânilor.
Află mai multe
JUVELOOK
JUVELOOK este un tratament revoluționar, un skinbooster, singurul destinat zonei cearcănelor, cu rezultate sigure și de lungă durată.
Află mai multe
Abdominoplastie
Abdominoplastia este o procedură chirurgicală care îndepărtează excesul de piele și grăsime de pe abdomen, ajutând la obținerea unui abdomen plat și tonifiat.
Află mai multe
Lipoaspirație
Lipoaspirația este o procedură chirurgicală minim invazivă care implică îndepărtarea țesutului adipos din zonele cu depozite de grăsime nedorite ale corpului.
Află mai multe
Botox
Botoxul a câștigat o mare popularitate în ultimii ani în domeniul îngrijirii estetice și a devenit unul dintre cele mai căutate tratamente pentru atenuarea ridurilor și îmbunătățirea aspectului pielii.
Află mai multe
Acid
Acidul hialuronic este o substanță naturală prezentă în organismul uman, care joacă un rol esențial în menținerea hidratării și elasticității pielii.
Află mai multe
Mezoterapie
Mezoterapia este o tehnică minim invazivă, folosită în tratamentele de reîntinerire și revitalizare a pielii, ce presupune injectarea de substanțe active în straturile superficiale ale pielii.
Află mai multe
Chirurgie bariatrică
Chirurgia bariatrică reprezintă un grup de proceduri chirurgicale care sunt realizate pentru a ajuta persoanele cu obezitate severă să slăbească.
Află mai multe
Laser eCO2
Laserul cu CO2 permite medicului să efectueze proceduri ce elimină liniile mai pronunțate, ridurile și imperfecțiunile de la nivelul pielii mult mai eficient decât orice alt tratament similar. Acest lucru se face prin eliminarea straturilor profunde ale pielii deteriorate, regenerând astfel pielea sănătoasă.
Află mai multe
SCULPTRA
SCULPTRA este tratamentul pentru o piele mai ferma și întinerită.
Află mai multe
HarmonyCa
HARMONYCA este un biostimulator hybrid innovator unic, care combina doua substante active: hidroxiapatita de calciu si acid hialuronic (AH) reticulat.
Află mai multe