Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Află totul despre procedura care îți va readuce tinerețea

Echipa Loran Skin poate reda încrederea în propria ta frumusețe!

Acidul hialuronic este o substanță naturală prezentă în organismul uman, care joacă un rol esențial în menținerea hidratării și elasticității pielii. Acesta a devenit un ingredient popular în produsele de îngrijire a pielii și în tratamentele estetice, datorită capacității sale de a atrage și reține apa, menținând în același timp volumul și fermitatea pielii. În acest articol, vom explora beneficiile acidului hialuronic, modalitățile de aplicare și sfaturi pentru a obține cele mai bune rezultate.

 

Ce este Acidul Hialuronic?

Acidul hialuronic este un glicozaminoglican, o clasă de molecule zaharoide care se găsesc în țesuturile conjunctive, epiteliale și nervoase ale organismului. Este un component important al matricei extracelulare și se găsește în cantități mari în piele, articulații și ochi. Concentrația de acid hialuronic în piele scade odată cu înaintarea în vârstă, ceea ce duce la apariția ridurilor, lăsarea pielii și pierderea fermității.

 

Avantaje

 • Hidratarea: Capacitatea sa de a atrage și reține apa ajută la menținerea hidratării și elasticității pielii.
 • Efectul de umplere: Prin creșterea volumului și fermității pielii, acidul hialuronic reduce aspectul ridurilor și liniilor fine.
 • Stimularea regenerării celulare: Acidul hialuronic poate stimula producția de colagen și elastină, îmbunătățind astfel capacitatea pielii de a se reînnoi și de a se vindeca.
 • Potențialul antioxidant: Acidul hialuronic are proprietăți antioxidante care protejează pielea de efectele nocive ale radicalilor liberi și de deteriorarea cauzată de expunerea la soare.

Cum te pregătești pentru intervenție?

Pregătirea pentru o intervenție cu acid hialuronic presupune urmarea unor pași importanți, pentru a te asigura că obții cele mai bune rezultate și că te recuperezi rapid.

 

În primul rând, este esențial să ai o consultație inițială cu medicul estetician sau dermatologul, pentru a discuta despre obiectivele tale, așteptările și eventualele preocupări. Medicul îți va oferi sfaturi personalizate despre tipul de tratament, cantitatea de acid hialuronic necesară și rezultatele așteptate.

 

Înainte de procedură, informează-ți medicul despre orice alergii, afecțiuni medicale, medicamente pe care le iei sau intervenții chirurgicale recente. Aceste informații sunt esențiale pentru a determina dacă ești un candidat potrivit pentru tratamentul cu acid hialuronic și pentru a evita eventualele complicații.

 

Cu o săptămână înainte de procedură, evită medicamentele antiinflamatoare nesteroidiene, cum ar fi ibuprofenul sau aspirina, precum și suplimentele de vitamina E și alte produse care pot crește riscul de sângerare sau de vânătăi. Asigură-te că pielea ta este bine hidratată înainte de procedură, aplicând creme hidratante și consumând suficiente lichide. Pielea hidratată va răspunde mai bine la tratament și va ajuta la menținerea rezultatelor pe termen lung.

 

Protejează-ți pielea de soare și evită bronzarea artificială înainte de procedură, pentru a reduce riscul de iritații sau hiperpigmentare. De asemenea, este bine să îți programezi o zi liberă după procedură pentru a te odihni și a permite pielii să se vindece, deoarece este posibil să experimentezi roșeață, umflare sau vânătăi minore după tratament.

 

Prin urmarea acestor pași, te vei pregăti corespunzător pentru o intervenție cu acid hialuronic și te vei asigura că obții rezultate optime și o recuperare rapidă.

 

Discută cu medicul!

Iată care sunt etapele

Vreau o consultație!

Etapele unei intervenții cu acid hialuronic sunt următoarele:

 • Consultația inițială:

În această etapă, vei discuta cu medicul estetician sau dermatologul despre obiectivele tale, așteptările și eventualele preocupări legate de tratament. Medicul va evalua starea pielii tale și va decide ce tip de acid hialuronic și ce tehnică de aplicare este cea mai potrivită pentru nevoile tale.

 • Pregătirea pielii:

Înainte de procedură, pielea trebuie curățată și dezinfectată pentru a reduce riscul de infecție. Medicul poate aplica, de asemenea, o cremă anestezică pe zona de tratament pentru a minimaliza disconfortul în timpul injectării.

 • Injectarea acidului hialuronic:

Medicul va injecta acidul hialuronic în piele, folosind o seringă sau un dispozitiv special, pentru a umple ridurile sau a adăuga volum în zonele dorite. Tehnica de injectare și cantitatea de acid hialuronic utilizată vor depinde de rezultatele dorite și de specificul zonei tratate.

 • Masajul zonei tratate:

După injectare, medicul poate masa ușor zona pentru a distribui uniform acidul hialuronic și a modela contururile faciale. Acest pas asigură o distribuție uniformă a produsului și un aspect natural al rezultatelor.

 • Îngrijirea post-procedurală:

După finalizarea tratamentului, medicul îți va oferi instrucțiuni despre îngrijirea adecvată a pielii în perioada de recuperare. Acest lucru poate include aplicarea de comprese reci pentru a reduce umflarea și roșeața, evitarea expunerii la soare și a activităților care pot provoca transpirație sau presiune asupra zonei tratate.

 • Evaluarea rezultatelor și urmărirea:

După o perioadă de recuperare (care poate varia de la câteva ore până la câteva zile, în funcție de tratament), vei evalua împreună cu medicul rezultatele și vei discuta despre eventualele ajustări sau tratamente suplimentare necesare.

 

Prin urmarea acestor etape, te vei asigura că obții cele mai bune rezultate dintr-o intervenție cu acid hialuronic și că te recuperezi rapid și în siguranță.

Care este prețul?

Întrebări frecvente

 • Cât timp durează efectele tratamentelor cu acid hialuronic?

Efectele tratamentelor cu acid hialuronic durează, în general, între 6 și 12 luni, în funcție de tipul de produs utilizat, de zona tratată și de metabolismul individual. După această perioadă, acidul hialuronic este absorbit treptat de organism, iar tratamentul poate fi repetat pentru a menține rezultatele.

 

 • Care sunt riscurile și efectele secundare ale tratamentelor cu acid hialuronic?

Tratamentele cu acid hialuronic sunt considerate sigure, dar pot apărea unele efecte secundare minore, cum ar fi roșeața, umflarea, vânătăile sau durerea în zona tratată. Aceste efecte sunt temporare și se ameliorează de obicei în câteva zile. Riscurile mai grave, cum ar fi infecțiile sau reacțiile alergice, sunt rare, dar trebuie discutate cu medicul înainte de tratament.

 

 • Pot combina tratamentul cu acid hialuronic cu alte proceduri estetice?

Da, tratamentul cu acid hialuronic poate fi combinat cu alte proceduri estetice, cum ar fi toxina botulinică (Botox), peelingul chimic sau terapia cu laser. Medicul tău estetician îți va recomanda cele mai potrivite combinații de tratamente pentru a atinge obiectivele dorite.

 

 • Cine nu este candidat potrivit pentru tratamentul cu acid hialuronic?

Tratamentul cu acid hialuronic este contraindicat pentru persoanele cu alergii cunoscute la acidul hialuronic sau la alte componente ale produsului, pentru femeile însărcinate sau care alăptează și pentru persoanele cu afecțiuni ale pielii în zona de tratament. Discută cu medicul tău despre istoricul tău medical pentru a determina dacă ești un candidat potrivit pentru tratamentul cu acid hialuronic.

Încă mai ai întrebări? Discută cu medicul!
Discută cu medicul!

Dr. Mocanu Laura

CEO Loran Skin, Medic specialist, Cosmetică medicală, Accidente și Complicații estetice, Formator
 

Dr. Mocanu Laura, CEO Loran Skin, pioner Loran Stripp Lips, are o experiență de peste 10 ani în domeniu și a participat la numeroase cursuri și congrese de specialitate în România și în străinătate (Anglia, Franța, Germania, Dubai, America, Turcia, etc.). 

 

Este o persoană pasionată de tot ce înseamnă sfera beauty, cu o atenție deosebită acordată detaliilor care pot aduce diferența. „Perfecțiunea" este scheletul pe care își clădește de fiecare dată toate planurile de tratament.

 

„Acord o atenție deosebită calității actului medical și îmi doresc să stabilesc, încă de la prima consultație, o relație solidă bazată pe încredere și corectitudine între specialist și pacient. Respectul față de „om" este o valoare primordială pentru mine, care ne poate duce mai aproape de succesul fiecărui tratament, îndeplinind complet nevoile și dorințelor celor care au încredere în serviciile de calitate oferite în clinica Loran Skin.”

Vreau o programare!

Dr. Cristofor Derioiu

Medic Specialist Primar, Chirurgie Oro-Maxilo-Facială, Estetică Facială, Rejuvenare Facială
 

Dr. Cristofor Derioiu este un medic specialist primar în Chirurgie Oro-Maxilo-Facială și Estetică Facială, cu o experiență vastă în rejuvenarea facială și o pasiune pentru armonia estetică a feței.

 

Dr. Derioiu s-a dedicat îmbunătățirii și redescoperirii frumuseții naturale a pacienților săi, punându-le zâmbetul pe buze. Participând la numeroase seminarii și obținând certificate de calificare, expertiza sa este recunoscută și apreciată în domeniul de expertiză.

 

„Îmi doresc ca pacienții mei să se bucure de rezultate de excepție și să le pot îndeplini toate dorințele și nevoile, indiferent de problema cu care se confruntă. Consider că este foarte importantă comunicarea deschisă și sinceră între medic și pacient, astfel încât să se stabilească așteptările realiste și să se găsească cea mai bună soluție pentru fiecare caz în parte.”

Vreau o programare!
Discută cu medicul!

Vrei să scapi de acele pungi de sub ochi? Ce mai aștepți?

Este ușor să iei legătura cu noi!

 

Te așteptăm în locul în care visurile tale devin realitate