Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Frumusețea reprezintă o armonie între interior și exterior: emană din suflet și se reflectă într-o înfățișare impecabilă.

La clinica noastră, te bucuri de servicii estetice de înaltă calitate, care te vor uimi prin rezultatele lor remarcabile!

 

loran skin, clinica stomatologica loran skin

Bun venit în clinica noastră, dedicată frumuseții și sănătății! Aici, vei descoperi o varietate de tratamente estetice menite să îți sporească încrederea în sine și să te ajute să te apropii de cea mai bună versiune a ta.

 

Am creat această clinică cu scopul de a le oferi oamenilor oportunitatea de a-și îmbunătăți înfățișarea, starea de spirit și atitudinea pe care o dobândesc atunci când sunt mulțumiți de aspectul lor exterior.

 

Te invităm să ne cunoști mai îndeaproape! Dacă îți dorești un tratament facial inovator, capabil să te întinerească, suntem alegerea perfectă pentru tine. De ce?

 

 • Pentru că înțelegem aspirațiile omului modern de a se autoperfecționa, iar noi ne dedicăm cu pasiune și suflet în atingerea acestor idealuri personale.

 

De îndată ce vei păși în clinica noastră, vei fi întâmpinat cu căldură și amabilitate de către medicii noștri esteticieni. Tot ce trebuie să faci este să te relaxezi și să te bucuri de tratamentele care îți vor oferi nu doar un aspect îmbunătățit, ci și mai multă încredere în sine și o senzație de bine generală.

Clinica Loran Skin din București este un centru de excelență în domeniul frumuseții și sănătății, specializat în tratamente de estetică facială și chirurgie corporală. Cu un personal format din experți în domeniu și tehnologie de ultimă generație, Loran Skin se angajează  să ofere soluții de înaltă calitate pentru a îmbunătăți sănătatea, aspectul și încrederea pacienților săi.

 

 • Dr. Cristofor Derioiu (Medic Specialist Primar) este un specialist de renume în chirurgie oro-maxilo-facială, estetică facială și rejuvenare facială. Cu o bogată experiență în domeniu, Dr. Derioiu se străduiește să ofere pacienților cele mai eficiente soluții pentru a-și îmbunătăți aspectul și a le reda încrederea în sine.
 • Dr. Alina Mitcan (Medic Specialist) este o profesionistă talentată în chirurgie plastică reconstructivă, estetică facială și corporală și rejuvenare facială/corporală. Cu un ochi estetic și o atenție minuțioasă la detalii, Dr. Mitcan ajută pacienții să-și redescopere frumusețea naturală și să obțină rezultate impresionante.
 • Dr. Behshad Balazadeh (Medic Specialist Primar) este un expert recunoscut în chirurgie plastică reconstructivă, chirurgie oro-maxilo-facială și estetică facială. Prin abordarea sa holistică și tehnicile sale avansate, Dr. Balazadeh oferă pacienților soluții personalizate pentru a-și îmbunătăți aspectul și a se simți mai bine în pielea lor.
 • Dr. Laura Mocanu (Medic Specialist) este CEO-ul Loran Skin și un pioner în tehnica Loran Stripp Lips. Specializată în cosmetica medicală, accidente și complicații estetice, Dr. Mocanu este și formator, împărtășind cunoștințele sale și experiența în domeniul frumuseții și sănătății. Cu o abordare pasională și inovatoare, Dr. Mocanu se angajează prin echipa clinicii să ofere pacienților cele mai bune tratamente și servicii.

 

La Clinica Loran Skin, acești specialiști de înaltă calificare lucrează împreună pentru a oferi pacienților un mediu sigur, confortabil și eficient, în care să-și îmbunătățească aspectul și sănătatea. Aici, frumusețea și sănătatea merg mână în mână, iar echipa de profesioniști se străduiește să ofere rezultate excepționale.

Cu o echipă multidisciplinară și pasionată, clinica Loran Skin se mândrește cu următoarele aspecte:

 • Experiență vastă: Echipa Loran Skin beneficiază de experiența bogată a medicilor săi, care au lucrat în domeniul esteticii și chirurgiei plastice pentru a obține cele mai bune rezultate pentru pacienți.
 • Formare continuă: Membrii echipei Loran Skin sunt mereu în căutarea de a-și îmbunătăți și actualiza cunoștințele, participând la conferințe, ateliere de lucru și cursuri de specializare pentru a rămâne la curent cu cele mai recente inovații și tehnici în domeniul esteticii.
 • Abordare personalizată: Echipa Loran Skin înțelege că fiecare pacient este unic și are nevoi și dorințe diferite. De aceea, își adaptează tratamentele pentru a se potrivi specific nevoilor individuale ale fiecărui pacient.
 • Tehnologie de ultimă oră: Echipa Loran Skin investește în cele mai noi și avansate tehnologii și echipamente, asigurându-se că pacienții beneficiază de tratamente sigure, eficiente și de înaltă calitate.
 • Mediu prietenos și confortabil: Membrii echipei Loran Skin se străduiesc să creeze un mediu în care pacienții se simt în siguranță, relaxați și încrezători în abilitățile și cunoștințele medicilor și personalului.
 • Orientare către rezultate: Echipa Loran Skin pune accent pe obținerea celor mai bune rezultate posibile pentru pacienți, urmărind cu atenție evoluția acestora și asigurându-se că își ating obiectivele estetice și de sănătate.
 • Colaborare interdisciplinară: Echipa Loran Skin este compusă din specialiști în diverse domenii, precum chirurgie oro-maxilo-facială, chirurgie plastică și reconstructivă, estetică facială și corporală, și cosmetica medicală. Această diversitate de expertiză permite abordarea complexă a nevoilor pacienților și asigură tratamente cuprinzătoare și eficiente.
 • Comunicare deschisă: Membrii echipei Loran Skin acordă o mare importanță comunicării deschise și sincere cu pacienții. Ei ascultă cu atenție așteptările și îngrijorările fiecărui pacient, oferindu-le sfaturi și recomandări personalizate pentru a le îndeplini nevoile și dorințele în cel mai bun mod posibil.
 • Responsabilitate și etică profesională: Echipa Loran Skin se angajează să respecte cele mai înalte standarde de etică și responsabilitate profesională. Acest lucru se reflectă în modul în care abordează fiecare caz și în relația cu pacienții, având în vedere siguranța, confortul și satisfacția acestora ca priorități.
 • Implicare în comunitate: Echipa Loran Skin înțelege importanța de a da înapoi comunității și a se implica în acțiuni de responsabilitate socială. Prin participarea la proiecte și inițiative locale, ei contribuie la îmbunătățirea calității vieții și la promovarea sănătății și frumuseții în cadrul comunității.