Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Află totul despre procedura ce îți va da boost de bine, vitamine și revitalizare

Acest cocktail de vitamine poate rezolva o multitudine de probleme.

Cum te pregătești pentru intervenție?

Înainte de intervenția de mezoterapie, este important să discuți cu medicul tău pentru a înțelege mai bine procedura și a-ți clarifica orice întrebări sau îngrijorări pe care le ai. De asemenea, este important să informezi medicul dacă ai alergii sau alte afecțiuni medicale.

 

În ziua intervenției, este important să ai pielea curată și uscată. Evită să aplici produse cosmetice sau alte creme pe piele cu cel puțin 24 de ore înainte de procedură, pentru a preveni iritațiile și eventualele reacții adverse.

 

De asemenea, evită să consumi alcool sau să fumezi cu cel puțin 24 de ore înainte de intervenție, deoarece aceste obiceiuri pot afecta procesul de vindecare a pielii și pot crește riscul de complicații.

 

Înainte de intervenție, medicul poate să îți ofere o cremă anestezică pentru a reduce disconfortul în timpul procedurii. Este important să urmezi instrucțiunile medicului cu privire la utilizarea acestei creme.

 

În general, este recomandat să îmbraci haine largi și confortabile în ziua intervenției și să îți aduci la clinică o eșarfă sau o pălărie pentru a-ți proteja pielea expusă de soare.

 

În cazul în care ai programat o intervenție pentru zona feței, evită să porți machiaj în ziua procedurii și să faci orice activitate care poate afecta zona, cum ar fi să îți atingi sau să îți freci fața.

 

Discută cu medicul!

Iată care sunt etapele

Vreau o consultație!

Tratamentul cu mezoterapie poate varia în funcție de scopul terapeutic și de zona corpului care trebuie tratată. În general, următoarele sunt etapele tipice ale unei sesiuni de mezoterapie:

 • Evaluarea inițială: Înainte de începerea tratamentului, medicul va examina zona care trebuie tratată și va discuta cu pacientul despre scopul terapeutic și așteptările acestuia.
 • Curățarea și pregătirea zonei: Înainte de începerea procedurii, zona tratată va fi curățată și pregătită. În funcție de zona corpului, acest lucru poate implica îndepărtarea părului sau a altor obiecte care ar putea interfera cu procedura.
 • Anestezia (opțională): Dacă este necesar, medicul poate aplica o cremă anestezică sau poate administra anestezie locală pentru a reduce disconfortul în timpul procedurii.
 • Injecția: Medicul va injecta soluția mezoterapică în țesutul subcutanat de la nivelul zonei tratate, folosind un ac mic și subțire sau o seringă specială pentru mezoterapie. Soluția injectată poate conține o combinație de vitamine, minerale, enzime, aminoacizi și alte substanțe terapeutice, în funcție de scopul terapeutic.
 • Masaj și aplicare de gheață: După injectare, medicul poate masa ușor zona tratată pentru a distribui uniform soluția și a stimula circulația sanguină. De asemenea, poate aplica gheață pentru a reduce umflarea și disconfortul.
 • Recuperarea: După procedură, pacientul poate fi supus unor instrucțiuni de recuperare, cum ar fi evitarea expunerii la soare sau a exercițiilor fizice intense pentru o anumită perioadă de timp.
 • Sesiuni de urmărire: În general, tratamentul cu mezoterapie constă din mai multe sesiuni, realizate la intervale regulate. Medicul va discuta cu pacientul despre numărul și frecvența sesiunilor necesare pentru a obține rezultatele dorite.


În concluzie, tratamentul cu mezoterapie implică injectarea unei soluții terapeutice în țesutul subcutanat, urmată de masaj și recuperare. Numărul și frecvența sesiunilor de mezoterapie variază în funcție de scopul terapeutic și de zona corpului care trebuie tratată.

Întrebări frecvente

 • Cum se realizează o sesiune de mezoterapie?

În timpul unei sesiuni de mezoterapie, medicul va injecta soluția terapeutică direct în țesutul subcutanat al pielii, folosind un ac mic și subțire sau o seringă specială pentru mezoterapie. După injectare, medicul poate masa ușor zona tratată și aplica gheață pentru a reduce disconfortul.

 

 • Care sunt posibilele efecte secundare ale mezoterapiei?

Posibilele efecte secundare ale mezoterapiei includ durere, umflături, roșeață și sensibilitate în zona tratată, dar acestea tind să fie temporare și să se rezolve în decurs de câteva zile. Complicațiile grave sunt rare, dar pot include infecții sau reacții alergice.

 

 • Cât de des trebuie să fac mezoterapie?

Numărul și frecvența sesiunilor de mezoterapie variază în funcție de scopul terapeutic și de zona corpului care trebuie tratată. În general, se recomandă o serie de sesiuni, realizate la intervale regulate, pentru a obține cele mai bune rezultate. Este important să discuți cu medicul tău pentru a determina numărul și frecvența sesiunilor care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale.

 

 • Cât durează o sesiune de mezoterapie?

Durata unei sesiuni de mezoterapie variază în funcție de zona corpului care trebuie tratată și de numărul de injecții necesare. În general, o sesiune poate dura între 30 și 60 de minute.

 

 • Este mezoterapia dureroasă?

Procedura de mezoterapie poate fi ușor disconfortantă, dar acest lucru poate fi redus prin administrarea unei anestezii locale sau prin aplicarea unei creme anestezice înainte de intervenție.

 

 • Când se pot observa rezultatele tratamentului cu mezoterapie?

Rezultatele tratamentului cu mezoterapie pot varia în funcție de scopul terapeutic și de zona corpului care trebuie tratată, dar de obicei pot fi observate după câteva săptămâni de la prima sesiune de tratament.

 

 • Există riscuri asociate cu mezoterapia?

Mezoterapia este o procedură sigură și eficientă, dar, ca orice procedură medicală, există riscuri asociate. Acestea includ durere, umflături, roșeață și sensibilitate în zona tratată, dar acestea tind să fie temporare și să se rezolve în decurs de câteva zile. Este important să discuți cu medicul tău despre riscurile și beneficiile mezoterapiei înainte de a începe tratamentul.

Discută cu medicul!

Dr. Mocanu Laura

CEO Loran Skin, Medic specialist, Cosmetică medicală, Accidente și Complicații estetice, Formator

 

Dr. Mocanu Laura, CEO Loran Skin, pioner Loran Stripp Lips, are o experiență de peste 10 ani în domeniu și a participat la numeroase cursuri și congrese de specialitate în România și în străinătate (Anglia, Franța, Germania, Dubai, America, Turcia, etc.). 

 

Este o persoană pasionată de tot ce înseamnă sfera beauty, cu o atenție deosebită acordată detaliilor care pot aduce diferența. „Perfecțiunea" este scheletul pe care își clădește de fiecare dată toate planurile de tratament.

 

„Acord o atenție deosebită calității actului medical și îmi doresc să stabilesc, încă de la prima consultație, o relație solidă bazată pe încredere și corectitudine între specialist și pacient. Respectul față de „om" este o valoare primordială pentru mine, care ne poate duce mai aproape de succesul fiecărui tratament, îndeplinind complet nevoile și dorințelor celor care au încredere în serviciile de calitate oferite în clinica Loran Skin.”

Vreau o programare!

Dr. Cristofor Derioiu

Medic Specialist Primar, Chirurgie Oro-Maxilo-Facială, Estetică Facială, Rejuvenare Facială

 

Dr. Cristofor Derioiu este un medic specialist primar în Chirurgie Oro-Maxilo-Facială și Estetică Facială, cu o experiență vastă în rejuvenarea facială și o pasiune pentru armonia estetică a feței.

 

Dr. Derioiu s-a dedicat îmbunătățirii și redescoperirii frumuseții naturale a pacienților săi, punându-le zâmbetul pe buze. Participând la numeroase seminarii și obținând certificate de calificare, expertiza sa este recunoscută și apreciată în domeniul de expertiză.

 

„Îmi doresc ca pacienții mei să se bucure de rezultate de excepție și să le pot îndeplini toate dorințele și nevoile, indiferent de problema cu care se confruntă. Consider că este foarte importantă comunicarea deschisă și sinceră între medic și pacient, astfel încât să se stabilească așteptările realiste și să se găsească cea mai bună soluție pentru fiecare caz în parte.”

Vreau o programare!
Discută cu medicul!

Vrei să scapi de acele pungi de sub ochi? Ce mai aștepți?

Este ușor să iei legătura cu noi!

 

Te așteptăm în locul în care visurile tale devin realitate