Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Află tot ce trebuie să știi despre procedura care îmbunătățește aspectul buzelor, pentru timp îndelungat.

 

Știm că îți dorești asta de mult timp! Loran Skin este aici pentru tine.

liplift

Dacă îți dorești o schimbare a aspectului facial, dar nu ești sigură dacă vrei să treci prin proceduri invazive, atunci Liplift poate fi opțiunea potrivită pentru tine! Liplift este o procedură estetică care poate transforma aspectul buzelor și poate face ca acestea să pară mai pline și mai strânse. În acest articol, vom explora tot ce trebuie să știți despre Liplift, de la procedură la recuperare, astfel încât să puteți lua o decizie informată cu privire la această procedură.

 

Ce este Liplift?

Liplift este o procedură chirurgicală pentru a remodela buzele prin îndepărtarea excesului de piele din zona superioară a buzei și/sau creșterea distanței dintre buza superioară și baza nasului. Această procedură ajută la crearea unui contur mai clar și la obținerea unui aspect general mai plin și mai strâns al buzelor. Liplift poate fi o alternativă mai sigură și mai eficientă la alte proceduri de augmentare a buzelor, cum ar fi injectarea cu acid hialuronic.

 

Candidați ideali pentru Liplift

Liplift poate fi potrivit pentru oricine dorește să-și îmbunătățească aspectul buzelor și să obțină un aspect mai tânăr și mai fresh. Cu toate acestea, există anumite condiții și factori care trebuie luate în considerare înainte de a lua decizia de a face această procedură. Candidații ideali pentru Liplift sunt cei care:

 • Au buzele subțiri sau lipsite de contur și doresc să le facă mai pline și mai strânse
 • Nu suferă de probleme de sănătate care ar putea să îi facă să nu fie eligibili pentru anestezie sau intervenție chirurgicală
 • Au așteptări realiste cu privire la rezultatele procedurii
 • Cu toate acestea, este important să discutați cu medicul dumneavoastră despre istoricul medical și orice medicamente sau suplimente pe care le luați înainte de a face această procedură.

Cum te pregătești pentru intervenție?

Pentru a te pregăti pentru intervenția de lip lift, este important să ai o consultatie cu medicul estetician care va efectua procedura. În această consultatie, medicul îți va evalua zona de tratat și îți va explica toate aspectele intervenției. De asemenea, va trebui să discuți cu medicul despre istoricul tău medical și despre medicamentele pe care le iei, precum și despre orice alergii sau probleme de sănătate pe care le ai.

 

În unele cazuri, medicul poate solicita teste suplimentare, cum ar fi analizele de sânge sau electrocardiograma, pentru a se asigura că ești într-o stare bună de sănătate și că intervenția este sigură pentru tine.

 

Înainte de intervenție, medicul îți va da instrucțiuni specifice cu privire la ce să faci și ce să nu faci în zilele și săptămânile premergătoare procedurii. Aceste instrucțiuni pot include oprirea consumului de medicamente sau suplimente care pot subția sângele, reducerea consumului de alcool și tutun și evitarea unor alimente sau băuturi care ar putea crește riscul de inflamație sau sângerare.

 

În ziua intervenției, este important să vii la clinica estetică cu haine confortabile și să nu porți bijuterii sau alte accesorii care ar putea interfera cu procedura. De asemenea, este recomandat să ai un însoțitor care să te ajute să te întorci acasă după intervenție.

 

În general, medicul îți va da toate instrucțiunile necesare pentru a te pregăti în mod corespunzător pentru intervenția de lip lift și pentru a te asigura că ai cea mai bună experiență și recuperare posibilă.

 

liplift

Discută cu medicul!

Iată care sunt etapele

liplift
Vreau o consultație!

Intervenția cu liplift este o procedură relativ rapidă și simplă, care poate fi efectuată într-o singură zi și care nu necesită o perioadă prelungită de recuperare. În general, etapele procedurii sunt următoarele:

 • Anestezia: înainte de începerea intervenției, pacientul este anesteziat local sau general, în funcție de preferința acestuia și de indicația medicului estetician.
 • Incizia: medicul estetician efectuează o mică incizie în zona buzei superioare, în apropierea nărilor sau în zona unde se îmbină buza cu pielea.
 • Eliminarea excesului de piele: prin intermediul inciziei, medicul estetician îndepărtează excesul de piele de pe buza superioară.
 • Ridicarea buzei superioare: medicul estetician ridică buza superioară prin suturarea țesuturilor de pe marginile inciziei, obținând astfel un efect de umplere și de ridicare a buzei.
 • Suturarea: după finalizarea procedurii, incizia este închisă cu ajutorul suturilor care se dizolvă treptat în timp.
 • Perioada de recuperare: după intervenție, pacientul este monitorizat de medicul estetician și trebuie să respecte instrucțiunile post-operatorii pentru a evita riscul de infecții sau de alte complicații. Perioada de recuperare poate dura între 7 și 10 zile, timp în care pacientul poate experimenta umflarea și sensibilitatea buzelor. Este important să evite consumul de alimente tari sau picante în primele zile după intervenție.


În general, intervenția liplift este o procedură simplă și sigură, cu rezultate vizibile imediat după finalizarea intervenției.

 

În general, durata perioadei de recuperare variază în funcție de gradul de intervenție și de procesul de vindecare personal. De obicei, buzele tale se vor simți umflate și sensibile în primele zile după intervenție, dar aceste simptome ar trebui să se estompeze în câteva zile. În timp ce vei putea reveni la activitățile tale normale în scurt timp, este important să eviți expunerea excesivă la soare sau vânt și să urmezi cu strictețe instrucțiunile medicului tău în ceea ce privește activitățile fizice și dieta.

 

În final, rezultatele intervenției cu liplift sunt de obicei foarte satisfăcătoare și pot oferi o îmbunătățire semnificativă a aspectului buzelor. În timp ce durata exactă a rezultatelor poate varia în funcție de fiecare persoană, mulți pacienți raportează că buzele lor arată și se simt mai pline și mai tinere după intervenție.

Care este prețul?

Perioada de recuperare în urma intervenției

Perioada de recuperare în urma intervenției de liplift poate dura de la câteva zile până la câteva săptămâni, în funcție de complexitatea procedurii și de modul în care pacientul respectă indicațiile postoperatorii.

 

În primele 24 de ore după intervenție, este posibil să apară o oarecare umflătură, disconfort sau durere. Pentru a reduce aceste simptome, se recomandă aplicarea de comprese reci și administrarea de medicamente prescrise de medicul estetician.

 

În următoarele zile, pacientul trebuie să evite consumul de alimente dure și să încerce să păstreze o poziție verticală a capului pentru a reduce inflamația. În primele 48 de ore, este important să evite expunerea la soare și să se protejeze zona tratată cu creme solare cu factor de protecție ridicat.

 

De asemenea, este important să urmați instrucțiunile medicului estetician cu privire la îngrijirea zonei tratate și să se evite efortul fizic excesiv timp de câteva săptămâni după intervenție.

 

În general, pacientul poate reveni la activitățile normale în câteva zile, însă este recomandat să evite exercițiile fizice intense și alte activități care ar putea afecta zona tratată timp de câteva săptămâni. Pacientul trebuie să meargă la controale regulate la medicul estetician pentru a monitoriza evoluția recuperării și pentru a verifica dacă este necesară o intervenție suplimentară.

liplift

Întrebări frecvente

 • Când ai nevoie de această intervenție?

Operația cu Liplift poate fi o opțiune potrivită pentru persoanele care doresc să-și îmbunătățească aspectul buzelor și să obțină un aspect mai plin și mai strâns. Persoanele cu buze subțiri sau lipsite de contur pot fi candidați ideali pentru această procedură.

 

În plus, persoanele care doresc să evite proceduri temporare sau mai invazive, cum ar fi injectarea cu acid hialuronic, pot considera operația cu Liplift ca o alternativă mai eficientă și mai durabilă.

 

Este important să discutați cu medicul dumneavoastră despre istoricul medical și orice medicamente sau suplimente pe care le luați înainte de a face această procedură. În acest fel, medicul dumneavoastră poate evalua candidatura dumneavoastră pentru această procedură și poate determina dacă Liplift este cea mai potrivită opțiune pentru dumneavoastră.

 

 • Care este diferența dintre intervenția cu Liplift și injectările cu acid hialuronic?

Atât intervenția cu Liplift, cât și injectările cu acid hialuronic sunt proceduri utilizate pentru a îmbunătăți aspectul buzelor, dar acestea diferă în ceea ce privește modul în care sunt realizate și durata rezultatelor.

 

Intervenția cu Liplift este o procedură chirurgicală care implică îndepărtarea excesului de piele din zona superioară a buzelor și/sau creșterea distanței dintre buza superioară și baza nasului, astfel încât să se creeze un aspect mai plin și mai strâns. Această procedură se realizează sub anestezie generală și necesită timp de recuperare pentru a se asigura că pacientul se vindecă corespunzător.

 

Pe de altă parte, injectările cu acid hialuronic implică injectarea de substanțe de umplere în buze pentru a le umple și a le contura. Această procedură este non-chirurgicală și nu necesită anestezie generală, ceea ce înseamnă că recuperarea este mult mai rapidă și mai ușoară decât în cazul intervenției cu Liplift.

 

În ceea ce privește durata rezultatelor, injectările cu acid hialuronic sunt de obicei temporare și trebuie repetate la intervale regulate pentru a menține efectul. În schimb, intervenția cu Liplift poate oferi rezultate durabile și de lungă durată, deoarece se bazează pe modificări structurale ale buzelor.

 

Este important să discutați cu medicul dumneavoastră despre riscurile și beneficiile specifice ale acestor proceduri și să determinați împreună cea mai potrivită opțiune pentru nevoile și așteptările dumneavoastră.

Discută cu medicul!

Dr. Alina Mitcan

Medic specialist, Chirurgie Plastică Reconstructivă, Estetică Facială și Corporală, Rejuvenare Facială/ Corporală

 

Dr. Mitcan Alina Ionela este un chirurg plastician specializat în microchirurgie estetică și reconstructivă, cu o vastă experiență în domeniu și un simț estetic dezvoltat, chiar și în cele mai dificile proceduri.

 

Aceasta își dedică pasiunea față de frumusețea chipului uman și armonia simetriilor pentru a crea cele mai frumoase rezultate, astfel încât să aducă zâmbetul pe chipul pacienților săi. Lucrează în domeniul chirurgiei plastice de peste 6 ani, timp în care a participat la numeroase seminarii și a obținut certificate de calificare.

 

„Îmi doresc ca pacienții mei să se bucure de rezultate de excepție și să le pot îndeplini toate dorințele și nevoile, indiferent de problema cu care se confruntă. Consider că este foarte importantă comunicarea deschisă și sinceră între medic și pacient, astfel încât să se stabilească așteptările realiste și să se găsească cea mai bună soluție pentru fiecare caz în parte.”

Vreau o consultație!

Dr. Andrei Balazadeh

Medic Specialist Primar, Chirurgie Plastică Reconstructivă, Chirurgie Oro-Maxilo-Facială, Estetică Facială

 

Dr. Balazadeh este un medic specialist primar în chirurgie plastică reconstructivă, pasionat de arta și știința îmbunătățirii aspectului fizic, oferind soluții personalizate pacienților săi pentru a îmbunătăți aspectul feței și corpului lor.

 

Dr. Balazadeh este recunoscut pentru abilitatea sa de a realiza intervenții chirurgicale estetice de înaltă calitate, care produc rezultate remarcabile. Specializat în chirurgia reconstructivă și estetică, el este cunoscut pentru tehnicile sale inovatoare, care îmbunătățesc nu numai aspectul, ci și stima de sine a pacientului.

 

„Ca medic, am ca prioritate satisfacția pacienților mei și obținerea de rezultate de excepție în toate procedurile efectuate. Indiferent de problema cu care se confruntă pacientul, îmi dedic întreaga atenție și expertiza pentru a le oferi rezultatele dorite și a le îndeplini nevoile și dorințele.”

Vreau o consultație!
Discută cu medicul!

Vrei să-ți redai tinerețea? Ce mai aștepți?

Este ușor să iei legătura cu noi!

 

Te așteptăm în locul în care visurile tale devin realitate