Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Care sunt pașii urmați în procedura stripp lips la Loran Skin Clinique și cât timp durează?

stripp lips Bucuresti

 

Tehnica stripp lips a revoluționat modul în care percepem augmentarea buzelor, oferind soluții mult mai naturale și durabile. Loran Skin Clinique, situată în stripp lips București, este unul dintre pionierii acestei metode. Dar care sunt etapele exacte ale acestei proceduri și ce trebuie să știe pacienții înainte de a se decide?

  • Consultația pre-procedurală: Aceasta reprezintă punctul de plecare în orice procedură estetică. În cadrul acestei consultări, specialistul va discuta cu pacientul despre dorințele și așteptările acestuia, va evalua buzele, va identifica potențialele riscuri și va răspunde la orice întrebare. Este momentul în care se stabilește planul de acțiune personalizat.
  • Pregătirea și anestezia: Buzele sunt dezinfectate și se aplică o cremă anestezică pentru a reduce orice senzație de disconfort. Uneori, poate fi folosită și anestezia locală, în funcție de sensibilitatea pacientului.
  • Procedura efectivă: Utilizând tehnica specifică stripp lips, medicul va injecta materialul de umplutură folosind tehnici avansate pentru a asigura simetria și proporția adecvată. Se acordă atenție deosebită formei, conturului și volumului buzelor, pentru a se obține un aspect cât mai natural.
  • Masajul buzelor: După injectare, medicul va masa ușor buzele pentru a distribui uniform materialul de umplutură și pentru a evita formarea de cocoloașe sau zone neregulate.
  • Revizuire și ajustări: După o săptămână, pacientul este invitat înapoi la clinică pentru o sesiune de revizuire. Acest lucru permite medicului să evalueze rezultatele și să facă eventualele ajustări dacă este necesar.
  • Îngrijirea post-procedurală: Pacientul va primi instrucțiuni detaliate despre cum să aibă grijă de buzele sale după procedură. De obicei, se recomandă evitarea expunerii la soare, evitarea machiajului în zona buzelor pentru câteva zile și evitarea exercițiilor fizice intense pentru cel puțin 24 de ore.
  • Durata procedurii: Deși durata exactă poate varia, în medie, procedura stripp lips durează între 45 și 90 de minute, incluzând timpul de anestezie și masajul buzelor. Cu toate acestea, este important să se aloce suficient timp pentru consultația inițială și revizuire, astfel încât totul să decurgă fără grabă.

 

Concluzionând, tehnica stripp lips, oferită de Loran Skin Clinique în stripp lips București, reprezintă o abordare inovatoare în domeniul augmentării buzelor. Aceasta combină știința cu arta pentru a obține rezultate care reflectă frumusețea naturală a fiecărui pacient. Alegând această tehnică, vă puteți bucura de un zâmbet proaspăt, plin și cu o durată lungă de timp.

Alegeți experiența și profesionalismul oferit de Loran Skin Clinique pentru cele mai bune rezultate în stripp lips București.

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.